PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN
UUDESTA INNOSTUEN
LAADUSTA TINKIMÄTTÄ
Slide 1Slide 2Slide 3

Aikuisten vyöt

Ruskea vai musta - valitaanko fiiliksellä vai kenkien tai housujen värin mukaan? Sinä sen päätät!

Aitoa nahkavyötä voi käyttää niin puvunhousuissa, neuletakin kanssa, hameessa kuin farkuissakin; isällä, pojalla, äidillä ja tyttärellä - ihan kenellä vain! Kunnon nahkavyö on tehty paksusta vuodasta leikkaamalla ja se ei siis murene. Ja vyö vain paranee käytössä!

Joustava vyö sopii liikkuvalle ihmiselle ja silloin, kun tukeva nahkavyö jostain syystä puristaa. Toimistoon, kaupungille, autoiluun, luontoretkelle tai vaikka ratsastushousuihin! Kiinnityskohdat vyön molemmissa päissä ovat kunnon paksua nahkaa, väliosa mukavan tukevan elastista vyönauhaa ja soljen malleja löytyy monta.

Kangasvyö on kevyempi, mutta tukeva vaihtoehto ja sopii erinomaisesti vaikka työhousuihin tai farkkuihin. Se on kokonaan leveää, tukevaa vyönauhaa ja siinä on laattasolki. Huikeasta valikoimasta värivaihtoehtoja löydät varmasti mieleisen.

Helsingin Olkaimen vyöt valmistetaan omassa ompelimossa Uudellamaalla, Keravalla. Materiaalitoimittajiamme ovat mm. Nahkakunta ja Juho Puttonen Oy.

 

Muistathan vöitä tilatessa huomioida, että ilmoitettu vyön pituus on vyön koko pituus, ei siis vyötärön ympärys. Älä huoli, kerromme vinkit oikean pituuden valintaan jokaisen vyön kohdalla!

Vyön oikean pituuden mittausohjeet

Uudet tuotteet: lokakuu