Arvokas -olkaimet

Suurimpaan juhlaan, tärkeimpään arkeen tai tyylikkääksi lahjaksi.

Arvokas -olkaimet on valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla käsityönä juuri Sinulle, joka vaadit täydellisyyttä asultasi pienintä yksityiskohtaa myöten. Arvokas -tuotteissa yhdistyy menneen maailman charmi nykypäivän vaatimuksiin ja suorituskykyyn.

Tyylikkäät olkaimet sopivat juhlapukeutumiseen tai silloin, kun haluat täydentää arkipukeutumisen viimeisteillyillä yksityiskohdilla. Olkaimet on pakattu kartonkiseen pakkaukseen, joten tuote sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

Arvokas -olkaimet ovat syntyneet Helsingin Olkain Oy:n nykyisen omistajan, Marjaanan, halusta säilyttää laadukkaiden asusteiden valmistus Suomessa. Ajatus Arvokas -olkaimista kirkastui, kun lähes 90-vuotiaan olkaintehtaan varastoista löytyivät vanhat nahkaosien stanssit. Marjaana on etsinyt sopivat materiaalit, jotka täyttävät Arvokas -olkaimien laatukriteerit. Nauhan pitää olla tyylikästä, joustavaa ja samalla tukevaa. Klipseissä täytyy olla viimeistely, joka erottaa ne perusvalikoimasta. Nahkaosiin kelpaa ainoastaan erittäin laadukas kasviparkittu nahka.

Valmistamme kaikki tuotteet Keravalla ja tuotteillamme on Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisuudesta. 

Arvokas. Silloin, kun erinomaisen hyvä ei riitä.Näytetään tuotteet 1 - 16 (16 tuotteesta)