Asiakaskokemuksia

 

Liikelahjat Gebwell Oy:lle

 

Etsimme messuille jotain kivaa, erilaista asustetta osaston työntekijöillemme ja silloin tuli jollakulla mieleen henkselit. Googlettamalla sitten löytyi Helsingin Olkain.

Ensimmäisen tilauksen henkseleistä yrityksen logolla teimme syksyllä 2014.

Henkselit ovat käytössämme sekä messuasusteena että myös liikelahjana kumppaneillemme ja ne ovat olleet todella tykättyjä.

Yhteistyö on sujunut todella hienosti eikä ole ollut mitään ongelmia.

Ehdottomasti suosittelemme myös muille yrityksille henkseleitä omalla painatuksella. Olkaimet ovat hienoa suomalaista laatua.

 

Saima Havukainen


                                          liikelahja


Kingi Oy 

Etsin netistä henkselitoimittajaa ja sieltä löysin samalta ”kylältä” toimittajan. Rakennusalan ammattilaiset ovat todenneet, että henkselit on olennaisesti parantamassa työskentelymukavuutta,  kun kantavat meidän Kingi-ruuveja taskussa. Kyselimme kattoasentajilta, että minkälainen henkselin tulee olla ja yksi olennainen asia oli, että olkaimen tulee olla riittävän leveä ja selkäpuolella täytyy mennä ristiin ettei niitä  tarvitse olla nostelemassa.

Tuote on vastannut hyvin odotuksia ja olemmekin tilanneet täydennystä jo muutaman kerran. Yhteistyö on sujunut hyvin ja palvelu on ollut miellyttävää.

Voin lämpimästi suositella Helsingin Olkaimen tuotteita. Alkaa Sinunkin housut pysymään jalassa :)

Jari Lehtola, Managing  Director

                                                  Kingi

 

Ilves Hockey Oy

Yhteistyö lähti käyntiin etsiessäni kotimaista nahkavyövaihtoehtoa Ilves Hockey Oy:n fanituotevalikoimaan.

Helsingin Olkaimen hyvien nettisivujen kautta otin firmaan yhteyttä asiassani ja tilasin kahta eriväristä nahkavyötä.

Tuote on vastannut odotuksia ja asiakkaat ovat olleet niihin tyytyväisiä.

Yhteistyö oli erittäin sujuvaa ja nopeaa sekä asiantuntevaa. Voin ehdottomasti suositella Helsingin Olkainta vaivattoman asioinnin sekä sovituista asioista kiinnipitämisen vuoksi. Myös tuotteet ovat olleet laadukkaita.

Satu Laakso

                                         Laseroitu ilves-logo

Teema Line Oy

Yhteistyö alkoi, kun etsimme uutta kotimaista valmistajaa mallistomme olkaimiin. Tilaamme muutaman kerran vuodessa lyhyttä ja pitkää olkainmallia sekä nahkapäitä olkaimiin. Tuotteet ovat olleet joka kerta laadukkaasti valmistettuja ja kestäneet todella hyvin käytössä. Yhteistyö on sujunut oikein hyvin. Yhteydenpito ollut helppoa ja kuittaukset tilauksiin tulleet nopeasti. Voisin suositella yritystä korkean laadun ja nopeiden toimitusaikojen vuoksi.

Sanna Salokivi

                                       Teema-Line ampujanolkain


Arvostelu yrityksen facebook-sivuilla:

"Kotimaiset laatutuotteet, erinomainen asiakaspalvelu, joka auttaa juuri omiin tarpeisiin sopivan tuotteen valinnassa, monipuolinen valikoima ja nopea toimitus - suosittelen lämpimästi!"

Verkkokauppa-asiakas:

"Kiitos erityistoiveeni toteuttamisesta, laadukkaista vöistä, nopeasta toimituksesta. Kyllä kelpaa kertoa mistä olen vyöni hankkinut."


Arvostelu yrityksen facebook-sivuilla:

"Erinomainen palvelu myyntitapahtumissa ja verkkopalvelun kautta. Tämä ei ole maksettu mainos, enkä ole muissa kuin asiakassuhteissa ko. firman kanssa. Love it!"


Verkkokauppa-asiakas:

"Tervehdys!
Kiitos palvelunne täsmällisyydestä ja nopeudesta. Tuotteet oli tasan sitä mitä oli tilattu ja toimitus niin vikkelää kuin olla voi. Ei näköjään teillä jäädä miettimään mitä tehdä, kun tilaus tulee. Teillä pistetään hösseliksi, tavarat pakettiin ja paketti matkaan. Näin näkyi käyneen kohdallani, kun 5.4 jossain kohtaa päivää tilasin ja tänään iltapv:llä 17 tienoilla oli paketti hyppysissäni....
Ihailen nopeaa ja asiantuntevaa toimintaanne ja kiitän ihan siitä samasta asiasta.
Hyvää Pääsiäistä Helsingin Olkaimelle ja oikein mainiota muutakin kevättä!"

                                     

Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.