PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN
UUDESTA INNOSTUEN
LAADUSTA TINKIMÄTTÄ
Slide 1Slide 2

Helsingin Olkain 90 vuotta

26.2.2019 tuli kuluneeksi 90 vuotta, kun Arthur Funck perusti Olkain Oy:n Helsingin Katajanokalla. Yritys kasvoi erityisesti sotavuosina, kun olkaimille, vöille ja nilkkaimille oli paljon kysyntää. Rauhankadulta hankittiin toimitilat, joissa yritys toimi aina 90-luvulle saakka ennen muuttoa Tuusulan Jokelaan. 

Marjaana Laajakoski on ollut perinteikkään henkselitehtaan Helsingin Olkain Oy:n omistajana vuodesta 2013. 

Tuotevalikoimaa on uudistettu ympäriltä tulleita toiveita kuunnellen ja ennen kaikkea perinteitä kunnioittaen. Yritys on pitänyt kiinni alkuperäisestä linjastaan ja keskittynyt  valmistamaan olkaimia ja vöitä moniin eri tarpeisiin. Laadukas käsityö mahdollistaa myös yksilöllisten tuotteiden toteuttamisen. Tuotanto tapahtuu Keravalla ja tuotteilla on Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisuudesta.

Juhlavuoden kunniaksi Helsingin Olkain Oy toi markkinoille uuden tuoteryhmän business-pukeutujille. Arvokas-olkaimet ovat syntyneet Marjaanan halusta säilyttää asusteiden valmistus Suomessa. Kun Olkaimen varastoista löytyivät vanhat nahkaosien stanssit, ajatus Arvokas-olkaimista kirkastui. Marjaana etsi sopivat materiaalit, jotka täyttävät Arvokas-olkaimien laatukriteerit. 

Tutustu Arvokas -olkaimiin tästä.

Tässä tuoteryhmässä julkaisemme erikoiseriä, uutuustuotteita ja suosituimpia klassikkoja! Tutustu tuotteisiin ja hanki suosikkisi heti.

Tuotteet 1 - 12 (12 tuotteesta) Tulossivut:  1 
Tuotteet 1 - 12 (12 tuotteesta) Tulossivut:  1