1. Henkilökunta

Marjaana Laajakoski
Yrittäjä
040 5964 561
toimisto@olkain.fi

Marjaana huolehtii, että yrityksen arki rullaa ja hommat hoituu. Pienessä yrityksessä ei taida olla juurikaan työtehtäviä, joita yrittäjä ei itse tarvittaessa hoitaisi. Omassa työyhteisössä on tärkeää, että kaikilla on työpaikalla hyvä olla ja että töihin on mukava tulla. Marjaanan sydän sykkii käsityölle ja suomalaiselle yrittämiselle.

Vapaa-aika kuluu perheen kesken ja puutarhahommissa. Tärkeä voimavara on luonto ja
maalla asuminen mahdollistaa metsään lähtemisen lähes päivittäin.

2. Henkilökunta

Jenni
Ompelija ja asiakaspalvelu
09 417 1620
posti@olkain.fi

Jenni valmistaa henkseleitä, tikkaa vöitä ja pyörittää verkkokaupan tilauksia. Näiden lisäksi Jenni hoitaa Olkaimen asiakaspalvelua niin puhelimitse kuin sähköpostitse ja vastailee verkkokauppa-asiakkaiden kysymyksiin.

Jenni tuli Olkaimeen opiskeluihin liittyvän työharjoittelun kautta ja aivan loistotyyppi palkattiin heti töihin. Kotona Jennillä kasvaa kolme pientä henkselinkäyttäjää, joten vapaa-aika tulee vietettyä pitkälti perheen parissa. Luonnossa liikkuminen, jumppaaminen ja vaatteiden suunnittelu sekä ompelu ovat Jennin henkireikiä työn ohessa.

3. Henkilökunta

Aarne
Vöiden valmistus ja verkkokauppa
09 417 1620
posti@olkain.fi

Aarne vastaa vöiden valmistuksesta, verkkokaupan tilauksista ja toimii työpaikan “teknisenä tukena”, on kyse sitten tietotekniikasta tai lampun vaihdosta. Aarne huolehtii materiaalitilauksista ja varmistaa, että varastosta löytyy kaikki tarvittava tuotteiden valmistukseen.

Aarne tuli Olkaimeen muutamaksi kuukaudeksi ennen armeijaan menoa. Armeijan käytyään hän totesi, että voisi tulla toistaiseksi hommiin - ja sillä tiellä ollaan edelleen.