Henkseli Y-malli kierrätyspuuvilla vihreä

31,50€
Määrä: kpl

3,5 cm leveä Y-mallin henkseli. Nauhan väri on vaalean harmaa. Kierrätyspuuvillan käyttö näkyy nauhan elävässä värissä, jossa on tummempia pilkkuja.

Olkain on Y-mallinen eli takana olkain kiinnittyy housuihin yhdellä lukolla. Takana nauhat on yhdistetty kasviparkitusta mustasta nahasta valmistetuilla nahkaosilla. Patinoidut lukot antavat henkselille tyylikkään ilmeen.

Kierrätyspuuvillaisten olkainten nauha valmistetaan käytetystä denimistä. Käytetty ja rikkinäinen farkkukangas revitään mekaanisesti laadukkaaksi kierrätyskuiduksi. Kuitu kehrätään ekologisten kuitujen, kuten Tencelin, viskoosin tai kierrätyspolyesterin kanssa langaksi.

Lanka värjätään lisäämällä pigmenttiä jo valmistusvaiheessa, jolloin värjäys kuluttaa huomattavasti vähemmän luonnonvaroja verrattuna perinteiseen menetelmään, jossa valmis lanka värjätään käyttäen jopa 100–150 litraa vettä yhtä tekstiilikiloa kohden.

Nauhan materiaalista 92 % on kierrätyspuuvillaa ja 8 % elastaania. Pakkauksen vyöte on valmistettu ekologisesta paperista ja tuote postitetaan 100 % ilmastoneutraalissa postituspussissa.

Olkaimen pituus on 120 cm.

Valmistamme olkaimet Keravalla omalla työhuoneellamme. Tuotteillamme on Avainlippu-merkki.


Tällä hetkellä ei löydy tuotearvioita.

Kirjoita arvio