Lasten vyöt

Väriä ja iloa pukeutumiseen, tyyliä juhlaan ja käytännöllisyyttä arkeen! Kuten aikuisten, myös lasten pukeutumisessa vyö sopii moneen menoon.

Valikoimistamme löydät lapsille nahkavyöt, kangasvyöt sekä joustavat vyöt. Valmistamme kaikki Helsingin Olkaimen lasten vyöt huolellisesti omalla työhuoneellamme Keravalla.

Lasten nahkavyöt on valmistettu aidosta nahasta, kokonaisesta vuodasta leikkaamalla. Näin vyöstä saadaan todella kestävä ja se vain paranee käytössä. Nahkavyö sopii yhtä hyvin juhliin kuin rennompaan pukeutumiseen farkkujen kaveriksi.

Lasten Topias-vyö on valmistettu joustavasta nauhasta, johon on yhdistetty nahkainen vyönpää. Topiaksessa yhdistyy nahkavyön huoliteltu laatu ja joustavan vyön mukavuus.

Laattavyö valikoimassamme on värejä jokaiseen makuun! Tämä vyö on todella hauska yksityiskohta asussa! Solki on avattavissa ja nauhaa saa tarvittaessa helposti itse lyhennettyä.

Muistathan vöitä tilatessa huomioida, että vyön pituus on vyön kokopituus, ei vyötärön ympärys. Älä kuitenkaan huoli, sillä opastamme jokaisen vyön tuotetiedoissa sinua valitsemaan helposti juuri oikean koon :)

Valmistamme kaikki tuotteet Keravalla ja tuotteillamme on Avainlippu-tunnus merkkinä suomalaisuudesta. 

Näytetään tuotteet 1 - 13 (13 tuotteesta)