Nahkavyöt

Nyt ollaan perusasioiden äärellä!

Meidän valikoimistamme löydät käsityönä Suomessa vaivaa säästämättä ja laadusta tinkimättä itse valmistamamme vyöt. Joka ikinen vyö on leikattu aidosta vuodasta eikä siis murene kuin puristenahkainen vyö, vaan vain paranee käytössä. Tuoksukin on aidon nahan ikiaikaisen lämpimän rouhea tuoksu.

Kunnollinen nahkavyö on luotettava perusasuste, mukana niin arjessa kuin juhlassakin. Se ilahduttaa vuodesta toiseen. Nahkavyö pitää housut ylhäällä, mutta on myös se viimeinen tyylipiste iin päällä niin farkkujen vyötäröllä kuin puvunhousuissakin, paksun neuletakin päälle kietaistuna tai tuomassa särmää pitsihameen vyötärölle. Nahkavyö pukee kaikkia: naisia, lapsia, miehiä ja ihan jokaista! Saamiemme luotettavien tietojen mukaan nahkavöitä käyttävät niin kuninkaallisten hovien jäsenet kuin MacGyverkin.

Kaikki nahkavyömme valmistetaan omalla tehtaallamme Keravalla. Materiaalina käytämme haljasnahkaa sekä kasviparkittua nahkaa. Nahkavyön valmistus aloitetaan leikkaamalla kokonaisesta nahkavuodasta vyön aihio. Käyttämämme nahat tulevat eurooppalaisilta valmistajilta Ruotsista, Hollannista ja Espanjasta. Kasviparkittu nahka on myös ekologisempi vaihtoehto, sillä nahan parkitsemiseen on käytetty kemikaalien sijaan kasveja. Aito, paksu nahkavyö kestää ja vain paranee käytössä.

Oikean pituuden valintaopas 

Kysy myös erikoispituuksia posti@olkain.fi tai 09-417 1620!

Nimi Hinta
Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.