PERINTEITÄ KUNNIOITTAEN
UUDESTA INNOSTUEN
LAADUSTA TINKIMÄTTÄ
Slide 1Slide 2Slide 3

Nappiolkaimet

Helsingin Olkain Oy valmistaa henkseleitä omassa ompelimossa Uudellamaalla, Nurmijärvellä. Henkselit valmistetaan materiaaleista, jotka ovat osoittautuneet parhaiksi usean vuoden käyttökokemusten perusteella. Pitkä historia olkaimien valmistajana näkyy laadukkaissa tuotteissa. Valikoimiin kuuluvat edelleen perinteiset nappiolkaimet, jotka olivat tuotannossa jo 1930-luvulla.

Valikoimaamme kuuluu kaikkien normaalikokojen ja -värien lisäksi myös erikoismitoitettuja ja -kuosisia henkseleitä niin juhliin kuin harrastuksiinkin.

Perinteinen nappiolkain on Y-mallinen, eli takana on yksi nauha ja edessä kaksi nauhaa. Henkselit kiinnittyvät nahkarakseilla housuissa oleviin nappeihin. Kiinnitysosat on valmistettu 1,2mm paksusta aidosta nahasta.

Nappiolkaimet sopivat moneen erityyliseen pukeutumiseen. 20- ja 30-luvuilla nappiolkaimet olivat erityisesti muodissa. Nappiolkaimet sopivat erittäin hyvin viimeistelemään tyylikkään pukeutumisen.

Napilliset olkaimet ovat myös suosittuja metsästys- ja erähousuissa. Tämä perinteinen kiinnitysmalli pysyy varmasti kiinni vaativimmissakin olosuhteissa.

Merkkinä kotimaisesta valmistuksesta henkseleille on myönnetty Avainlippumerkki.

Miten valita henkselin oikea pituus? Katso ohjeet oppaastamme.

Nimi Hinta
Tuotteet 1 - 23 (23 tuotteesta) Tulossivut:  1 
Tuotteet 1 - 23 (23 tuotteesta) Tulossivut:  1