Erä ja retkeily

Nauti ulkoilusta luotettavien housunkannattimien seurassa!


Osallistumme Kansainvälisille Erämessuille Riihimäellä 7.-9.6.2024. Löydät osastomme Erähallista paikka numero 38.


Metsänraikas ulkoilma tuoksuu, kenkien alla vuoroin pehmeä sammal ja rosoinen kivi. Suomen luonto on upea! Varsinkin, kun saat nauttia siitä pysähtelemättä nostamaan housuja ylös.

Lukollisissa henkseleissä laadukkaat materiaalit takaavat ettei lukko avaudu juuri sillä tärkeimmällä hetkellä kyykistyessä. Joustavan napakka olkainmateriaali mukautuu liikkeisiisi.

Osassa ulkoiluhousuja on jo valmistajan toimesta ommeltu napit olkaimia varten. Meiltä löytyy myös laadukkaat nappiolkaimet, joiden nahkaosat on valmistettu aidosta, kestävästä nahasta.

Nahkavyöt on valmistettu kokonaisesta nahkavuodasta. Käyttämämme nahat tulevat eurooppalaisilta valmistajilta. Kasviparkittu nahka on myös ekologisempi vaihtoehto, sillä nahan parkitsemiseen on käytetty kemikaalien sijaan kasveja. Aito, paksu nahkavyö kestää ja vain paranee käytössä.

Olet sitten retkeilijä, vaeltaja, metsästäjä, kalastaja tai vaikka lintubongari tai geokätköilijä: poimi tästä kunnon olkaimet ja vyö ostoskoriisi ja voit keskittyä luonnossa olennaiseen!

Ohjeet oikean koon valintaan löydät täältä.

 


Näytetään tuotteet 1 - 20 (22 tuotteesta)